Savage MSR - "чорні гвинтівки" на новий лад!

Savage MSR -

Американська компанія Savage Arms вже добре відома в Україні як виробник доступної, але якісної нарізної зброї. Однак якщо до сих пір мова йшла переважно про моделях з ручним перезарядженням, то відтепер асортимент «дикунів» поповнився і напівавтоматичними карабінами на платформі AR-15.

Savage MSR (Modern Sporting Rifle) - нові вдосконалені напівавтоматичні карабіни на базі AR-10/AR-15. Кожен елемент цієї зброї продуманий і оптимізований наскільки це можливо: стволи з нарізами 5R, захисне карбонітрування, продуманий обвіс, покращений УСМ, виконані по військовим стандартам аппер і ловер. Гвинтівки MSR 15 мають патронники .223 Wylde, що дозволяє використовувати боєприпаси кал. 223 Rem і військового калібру 5,56х45 NATO.

На відміну від традиційних стволів (з парною кількістю нарізів), стволи 5R мають непарну кількість нарізів і полів, при цьому грані нарізів розташовані навпроти полів не під прямим, а під тупим кутом. Це значно знижує тиск і куля отримує мінімальну деформацію під час проходження каналу ствола, що позитивно позначається на кучності і точності стрільби.

В якості захисної обробки застосовується процес карбонітрації сталі (Melonite QPQ), що значно підвищує стійкість до корозії і істотно продовжує ресурс ствола.

Газовий блок «проміжної» довжини (Mid-Length) забезпечує більш м'яку віддачу, а також надійну роботу автоматики для різних типів патронів, що значно спрощує маніпуляції зі зброєю.

В асортименті компанії Savage Arms представлені 2 модифікації карабіна MSR-15Patrol і Recon.

Особливості моделі MSR 15 Patrol:

- Покращений УСМ формату Mil-spec +

- Пістолетна рукоять BLACKHAWK! KNOXX® AR Pistol Grip, телескопічний приклад AXIOM™ Carbine Stock

- Складаний цілик BLACKHAWK!

  • Полум'ягасник